İHA yarışmasında Türkiye Şampiyonu olan gençler, tebrik edildi

Kocaeli’de düzenlenen Uluslararası İHA Yarışması’ndan ödüllerle dönen Adana takımları, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu tarafından makamında ağırlandı.

Kocaeli’de gerçekleştirilen Uluslararası İHA Yarışması’nda büyük başarı elde eden Adanalı gençler, kente dönüşlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu’nu ziyaret etti.

Yarışmada Türkiye şampiyonu olan 1.5 Adana İHA Takımı, birincilik kupasının yanı sıra TUSAŞ Özel Ödülü’nü de kazanarak çifte gurur yaşattı. Barkan ve Barlas takımları ise Performans Ödülü alarak başarılarını taçlandırdı.

Gençleri makamında ağırlayan İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, gösterdikleri başarıdan dolayı takımları tek tek kutladı. Loğoğlu, “Kocaeli’de düzenlenen Uluslararası İHA Yarışması’nda gençlerimiz gururlandırdı. Bu azim ve kararlılıkla daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum” dedi.

GÜNDEM Haberleri

Gözaltına alınan Rasim Ozan Kütahyalı Adana’ya getirildi
Mahkeme ara kararını açıkladı.Oya Tekin tahliye edilmedi
Kütahyalı'nın da gözaltına alındığı bahis operasyonunda döviz bürosu ve kuyumcuya kayyum atandı
Başkan Kıvanç: "Fabrikada kazandığımızı yolda kaybetmeyelim"
Sağlıkta sahte imza iddiasını Genç Sağlık Sendikası yargıya taşıdı