Adana İl Müdürü Bayazıt, Tufanbeyli’de tarım ve hayvancılığı değerlendirdi

Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, hafta sonu Tufanbeyli’de kurum ziyaretleri ve üretici buluşmaları gerçekleştirerek ilçenin tarım ve hayvancılık potansiyelini değerlendirdi.

Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, hafta sonu Tufanbeyli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İlçe Müdürü Saffet Giray’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Bayazıt, personele teşekkür ederek, “Tufanbeyli’nin tarım ve hayvancılığını hep birlikte çalışarak daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi.

Ziyaret kapsamında Tufanbeyli Ziraat Odası Başkanı Mehmet Erez ile de bir araya gelen Bayazıt, ilçenin tarım ve hayvancılık potansiyeli üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Bayazıt, programın devamında Kayarcık ve Fatmakuyu köylerini ziyaret ederek üreticilerle görüştü. Bakanlığın çalışmaları hakkında bilgi veren İl Müdürü, üreticilerin sorun ve taleplerini de dinledi.

GÜNDEM Haberleri

Necdet Kökeş’in cenaze merasiminin ayrıntıları belli oldu!
Adana’da biri cinayetten aranan 2 firari hükümlü yakalandı
Mimarlar Odası’ndan Çukobirlik binasının yıkımına karşı uyarı
Çukurova Kaymakamı Alkan Gündoğdu’da
Havalimanı taksicileri, korsandan şikayetçi