İrem Derici Adana'da kafa travması geçirdi

Ünlü şarkıcı İrem Derici, konser için geldiği Adana’da düşerek kafa travması geçirdi.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, konser için geldiği Adana’da düşerek kafasını yere çarptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan şarkıcıya tomografi çekildi ve ilk müdahale yapıldı.

İrem Derici’nin sağlık durumu kısa sürede hayranları arasında büyük merak uyandırdı. Şarkıcı, yaşadığı kazanın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

'Tomografi temiz çıktı ama korktuk'

Kazayı anlatan İrem Derici, “Sabaha karşı talihsiz bir şekilde düştüm ve kafamı yere vurdum. Ambulans geldi, hastanede müşahede altında kaldım. Tomografi temiz çıktı şükür ama aklımız çıktı. İstanbul’a dahi dönemedim daha; öyle bir ağrı, kafada deli gibi şişlik, baş dönmesi… Yani yırttık yine, çok daha beteri olabilirdi,” dedi.

Mersin konserini i̇ptal etmek zorunda kaldı

İrem Derici, geçirdiği kazanın ardından Mersin’de planlanan konserini iptal etmek zorunda kaldığını açıkladı. Hayranlarından özür dileyen şarkıcı, sağlık durumunun iyileşmesinin ardından etkinliklerine devam edeceğini belirtti.

Adana Demirspor forması giydi

Adana'da yoğun ilgi gören ünlü şarkıcı, Adana Demirspor forması giymeyi de ihmal etmedi. 

Samimi i̇tiraflarıyla gündemdeydi

Kazadan kısa bir süre önce İrem Derici, katıldığı bir röportajda samimi açıklamalarıyla dikkat çekmişti. Ünlü şarkıcı, “Reyting için yapmayacağım bir şey yok. Yalan söylerim. Yalan söyleyip söylemediğimi de anlamazsınız,” diyerek açıklamalarıyla gündem yaratmıştı.

GÜNDEM Haberleri

Pozantı’nın gençleri Başkent’te bilim ve tarihle buluştu
Yağmur sonrası su basan evlerde mahsur kalanlar kurtarıldı
Depremde hasar gören Balcalı Hastanesi daha güçlü ve modern yapısıyla hizmete hazırlanıyor
Sağanak yağmurda kaldırım kayboldu, vatandaş hastane duvarından yürüdü
Sağanak yağmurda servis aracı suya gömüldü, yolcular merdivenle kurtarıldı