İYİ Partili Levent Özeren, gözaltına alındı

Semiha Yıldırım'a sosyal medyadan hakaret ettiği belirtilen İyi Partili Levent Özeren Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Eski Başbakan Binali Yıldırım’la evli olan Semiha Yıldırım’a sosyal medyadan hakaret ettiği belirtilen İYİ Partili Levent Özeren, Bursa’da gözaltına alındı.

Levent Özeren, 2015 yılında sosyal medyadan Semiha yıldırım için “Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. ‘Etik değil’ diyene bak, böyle başa böyle tarak!” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı olan Özener, Bursa’daki evinde gözaltına alındı.

Özeren, yaptığı paylaşımla ilgili olarak, bu paylaşımı hatırlamadığını, o tarihlerde hesabının çalındığını söylemiş ve Binali Yıldırım ile Semiha Yıldırım’dan özür dilemişti.

SİYASET Haberleri

Yüreğir Belediyesi; ''Gördük ki bazı haberler, gerçeklerden ziyade fantastik kurgu türüne daha yakın durmaktadır''
Özgür Özel’in parti meclisi listesinde Adana’dan sadece Burhanettin Bulut yer aldı.
Ali Demirçalı yapay zekanın gündeminde. Yapay zeka özür diledi
Nacar: Şehitlerimizin emanetlerinin yanındayız
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ''Şehit öğretmenlerimizi unutmadık unutmayacağız"