Kaçak göçmenleri bin 500 dolara getiren 7 şüpheli yakalandı

Adana polisinin 3 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonda ülkeye kaçak yollardan insan soktuğu önü sürülen 7 şüpheli yakalandı.

Adana polisinin 3 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonda ülkeye kaçak yollardan insan soktuğu önü sürülen 7 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 5 ay süren takibin ardından Suriye uyruklu göçmenleri bin 500 dolar karşılığında kaçak olarak ülkeye getirip, bir süre depo olarak kullandıkları adreslerde barındırdıktan sonra batı illerine götürdüğü tespit edilen Suriye uyruklu 7 şüphelinin adresini belirledi.

Ekipler, Adana, Mersin ve Nevşehir'de düzenlediği eş zamanlı operasyonda 7 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde "Suç olduğunu bilmiyorduk. Mağdur insanların dertlerini çözmeye çalışıyorduk" dedikleri öğrenildi.

İşlemleri tamamlanan 7 şüpheli sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

YAŞAM Haberleri

Adana’da Ortak Ses: “Oya Tekin Serbest Bırakılsın”
Adana Büyükşehir Belediyesi, üreticiye destek olmaya devam ediyor
Adana’da bir yanda kar, bir yanda bahar
Şehit polisin adı memleketi Feke’de okula verildi
Akdam'da 1000 fidan toprakla buluştu