Kadir Aydar: Burası dingonun ahırı değil! Elinizden geleni ardınıza koymayın!

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, müteahhitlere ateş püskürdü

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, önceki dönemde Ceyhan Belediyesi'ne iş yapan müteahhit firma sahiplerinin haciz işlemi başlatıp belediyeye basın mensuplarıyla gelmesi karşısında bürokratlarının cep telefonundan video kaydı başlattı, müteahhitlere çok sert konuştu.

Başkan Aydar müteahhit firma yetkilileriyle yaptığı konuşmada, "Yaptığınız iş yarım, yaptığınız iş kimin zamanında? Borç kimden dolayı geldi? Öyle artist artist buraya hacze gelemezsiniz.Elinizden geleni ardınıza koymayın. Burası dingonun ahırı değil. İşleri yapmadıkları halde fatura kesmişler ve de sahte evrak düzenlemişler. Gazeteciyi neden getiriyorsunuz? Al sana herkes gazeteci. AKP'li belediye başkanından kalma borç önümüze geliyor, iş yüzde 100 tamamlanmadan fatura kesilmiş, ödeme yapılmış. Geri kalan işler de yarım bırakılmış. Siz bunun karşısında hacze geliyorsunuz. Herkes duysun Ceyhan Belediyesi'ne hacze geldiler. Bu kadar şeye rağmen icraat yapıyorum. Ceyhan Belediyesi'nin durumu budur. Ben de bunu anlatmaya çalışıyordum, sizlere teşekkür ederim. Sahte faturayı mahkemeye veriyoruz. Sahte faturacılarla, hırsızlarla işim olmaz. Ceyhan Belediyesi'nin bir kuruşunu yedirmem. Buraya artistliğe gelemezsiniz. Mahkemede görüşürüz. Hırsızlığınızın bedelini ödeyeceksiniz." dedi.

GÜNDEM Haberleri

Büyükşehir'den ''Boş kart'' iddiaları hakkında açıklama geldi! Marketin yetkisi iptal edildi
Adana’da işgale karşı mücadele başladı: Çatalan Barajı çevresindeki işgal ve kaçak yapılar için de mücadele başlayacak mı?
Seyhan Belediyesi'nde uzlaşı sağlandı: Ödemeler başladı
Sevil Aydar ''Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.''
Kozan’da arıların korunmasına yönelik çalışma başlatıldı