Kahramanmaraş'ta okula saldırı düzenleyen saldırganla ilgili ilginç detay

Kahramanmaraş'ta okula düzenlenen saldırıda 1 öğretmen ve 8 öğrenciyi öldüren, 17 öğrenciyi yaralayan 8. sınıf öğrencisinin WhatsApp profil fotoğrafının 6 kişinin katili Elliot Rodger olduğu ortaya çıktı.

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi'ndeki Ayser Çalık Ortaokulu'nda meydana gelen silahlı saldırıda 1 öğretmen ve 8 öğrenci hayatını kaybetmiş, 17 öğrenci yaralanmıştı.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren 14 yaşındaki 8. Sınıf öğrencisi İsa Aras Mersinli'nin WhatsApp profil fotoğrafının kendisi değil de 6 kişinin katili Elliot Rodger olduğu anlaşıldı.

Elliot Rodger, Mayıs 2014'te Kaliforniya'nın Isla Vista kentinde bıçaklama ve silahlı saldırı düzenleyerek altı kişiyi öldürmüştü.

GÜNDEM Haberleri

Çukurova Uluslararası Havalimanı 10 milyon yolcuya ulaştı
Ceyhan’da çörekotu üretimi 200 dekara çıktı
İçki içmesine müsaade etmeyen kuruyemişçinin dükkanına tüfekle ateş açtı
Adana’da narenciye paketleme tesisinde yangın
Yüreğir’de muhtarlarla hizmet koordinasyonu