Kahramanmaraş'ta okula saldırı düzenleyen saldırganla ilgili ilginç detay

Kahramanmaraş'ta okula düzenlenen saldırıda 1 öğretmen ve 8 öğrenciyi öldüren, 17 öğrenciyi yaralayan 8. sınıf öğrencisinin WhatsApp profil fotoğrafının 6 kişinin katili Elliot Rodger olduğu ortaya çıktı.

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi'ndeki Ayser Çalık Ortaokulu'nda meydana gelen silahlı saldırıda 1 öğretmen ve 8 öğrenci hayatını kaybetmiş, 17 öğrenci yaralanmıştı.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren 14 yaşındaki 8. Sınıf öğrencisi İsa Aras Mersinli'nin WhatsApp profil fotoğrafının kendisi değil de 6 kişinin katili Elliot Rodger olduğu anlaşıldı.

Elliot Rodger, Mayıs 2014'te Kaliforniya'nın Isla Vista kentinde bıçaklama ve silahlı saldırı düzenleyerek altı kişiyi öldürmüştü.

GÜNDEM Haberleri

Saldırıda hayatını kaybeden 4 sınıf arkadaşı yan yana toprağa verildi
Kahramanmaraş’ta saldırganın babasının ifadesi ortaya çıktı
Loğoğlu’ndan Saimbeyli’ye ziyaret
Adana’da yaz sıcakları etkisini artırdı
Seyhan Meclis Üyesi Metin Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı