Kamışlı Yaylası’nda, Kur’an ziyafeti yapıldı

Adana İl Müftülüğü tarafından Pozantı Kamışlı Merkez Camii’nde gerçekleştirilen Kur’an Ziyafeti programı, yoğun katılım ve manevi bir atmosferle icra edildi.

Adana İl Müftülüğü’nün organize ettiği Kur’an Ziyafeti, Pozantı Kamışlı Merkez Camii’nde cuma namazı öncesinde düzenlendi. Seçkin okuyucuların Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler seslendirdiği programda, katılımcılar manevi bir atmosferde buluştu.

Cuma namazı öncesinde vaaz eden Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, şunları söyledi: “Kur’an-ı Kerim, bizlere Rabbimizin bir rahmet hediyesidir. Onu okumak, anlamak ve hayatımıza tatbik etmek en büyük sorumluluğumuzdur. Bugün burada bir araya gelmemiz, sadece güzel tilavetleri dinlemek için değil; aynı zamanda Kur’an’ın çağrısına kulak vermek içindir. Rabbimizden niyazımız, kalplerimizi Kur’an’ın nuruyla aydınlatması ve hayatımızı onun rehberliğiyle şekillendirmesidir. Gazze’den Doğu Türkistan’a, dünyanın neresinde olursa olsun huzura, adalete ve hürriyete muhtaç kardeşlerimize de Allah’tan yardım diliyoruz” dedi.

Program, İl Müftüsü Mehmet Taşcı’nın irad ettiği hutbenin ardından kılınan cuma namazı ve Müftü Taşcı’nın yaptığı dua ile sona erdi.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da yeni hafta sağanakla geçecek
Seyhan’da çöp toplama saatleri yeniden düzenlendi
Ceyhan’da tahliye karşılığı para istediği iddia edilen savcı meslekten atıldı
Adanalı aşçı Amerika'da komşu kavgasında hayatını kaybetti
Adana-Karataş ulaşım koridorunu güçlendirecek projede temel atıldı