Kamuoyu Sancak'tan isimleri açıklamasını bekliyor

Adana Demirspor Kulübü Başkanı'ndan dudak uçurtan iddialar

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Adana gündemini sarsacak açıklamalarda bulundu. Adama Demirspor odaklı birçok konuya değinen Sancak, özellikle yolsuzluk ve imar vurgununa dikkat çekti.

Başkan Sancak yaptığı paylaşımda, "Hodri meydan! Bu kulüpte neler yaptığınızı, gelen bağış paralarını nasıl hesabınıza geçirip giderken de temlik koyarak ve paranızı takır takır aldığınızı, belediyede bazı arsalarınıza imar çıkartarak menfaat sağladığınız herkesçe biliniyor. Ben burada oldukça ADS'yi kullandırtmam" ifadelerini kullandı.



Atılan bu twit sonrasında futbolseverler, Başkan Sancak'ın geçmiş başkanlardan kimi ya da kimleri ima ettiği tartışılmaya başlandı. Ayrıca geçmişte görev yapan tüm başkanların zan altında bırakılmaması adına bahsi geçen eski başkanın Murat Sancak tarafından açıklanması gerektiği de kamuoyunda tartışılıyor. Adana kamuoyunda layıkıyla tartışılmayan spor ve yolsuzluk konusunun bundan sonra tartışılmaya başlanması bekleniyor .

SPOR Haberleri

Montella alacağını sildi; Adana Demirspor’da bir dosya daha kapandı
TFF’den kritik kararlar: Sergen Yalçın göreve getirildi, MHK’de yeni dönem başladı
Kozan’da başpehlivan Efe Anıl Al oldu
Adana Demirspor, Aksaray deplasmanında 2-0 mağlup oldu
Adana 01 FK’dan farklı galibiyet: Karacabey Belediyespor’u 4-0 mağlup etti