Karaisalı’da orman yangını: Evlerin yanı başında alevlerle mücadele

Adana’nın Karaisalı ilçesinde yerleşim alanlarına yakın bölgede çıkan orman yangınına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.

Yangın, Karaisalı ilçesine bağlı Çorlu Mahallesi’nde saat 16.00 sıralarında başladı. Alevlerin evlerin bulunduğu bölgeye yakın noktada yükselmesi üzerine durum ekiplere bildirildi.

İhbarın ardından Adana Orman Bölge Müdürlüğü ile itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangının kontrol altına alınabilmesi için havadan helikopterlerle, karadan ise arazözlerle çalışma başlatıldı.

Adana Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, Karaisalı’daki yangının yanı sıra Feke ilçesinde devam eden yangına da müdahale ettiği bildirildi.

Her iki yangında toplam 2 uçak, 8 helikopter, 45 arazöz ve 263 personelin görev yaptığı öğrenildi. Ekiplerin alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

GÜNDEM Haberleri

Fahiş kitap ücretini yargıya taşıyan avukata barodan soruşturma
Adana’da orman yangını 70 hektar büyüklüğüne ulaştı
Adana’da orman yangını çıkarmakla suçlanan sanıklar için 10’ar yıl hapis talebi
Adana dahil 71 ilde uyuşturucu operasyonu: 424 kişi tutuklandı
Adana’da halk otobüsü esnafının sorunları Büyükşehir’e taşındı