Karataş Belediyesi’nden öğrencilere sıcak başlangıç

Karataş Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerdeki okulların önünde öğrencilere sabah çorbası ikram etmeye başladı. Başkan Ali Bedrettin Karataş, “Bir kase sıcak çorba, bir gülümseme bize yeter.” dedi.

Karataş Belediyesi, sabahın erken saatlerinde öğrencilerin güne enerjik başlaması için anlamlı bir sosyal projeye imza attı. Belediye ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerdeki okulların önünde öğrencilere sıcak çorba ve ekmek ikramında bulundu.

Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, projenin hem öğrencilerin motivasyonunu artırmak hem de paylaşma kültürünü güçlendirmek amacıyla başlatıldığını belirtti. Başkan Karataş, “Sabahın erken saatlerinde sevgili çocuklarımızın içini ısıtacak bir dokunuş yapmak istedik. Bir kase sıcak çorba, bir dilim ekmek... Paylaştıkça çoğalan bu güzel anlarda, öğrencilerimizin gülümsemesi bizlere yetiyor.” ifadelerini kullandı.

Başkan Karataş ayrıca, öğrencilerin eğitim yolculuklarında her zaman yanlarında olacaklarını vurgulayarak, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu yaşatan projelerin devam edeceğini söyledi.

Karataşlı öğrenciler ise belediyenin bu jestinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, güne sıcak bir başlangıç yapmanın mutluluğunu paylaştı.

GÜNDEM Haberleri

Pozantı’nın gençleri Başkent’te bilim ve tarihle buluştu
Yağmur sonrası su basan evlerde mahsur kalanlar kurtarıldı
Depremde hasar gören Balcalı Hastanesi daha güçlü ve modern yapısıyla hizmete hazırlanıyor
Sağanak yağmurda kaldırım kayboldu, vatandaş hastane duvarından yürüdü
Sağanak yağmurda servis aracı suya gömüldü, yolcular merdivenle kurtarıldı