Karataş’ta mahallelerde temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor

Karataş Belediyesi ekipleri, mahallelerde yalnızca çöp toplamakla sınırlı kalmayarak çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarını birlikte yürüttü. Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karataş Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki mahallelerde temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında ekiplerin sadece çöp toplamakla kalmayıp, çevreyi daha düzenli hale getirecek uygulamalara da ağırlık verdiği bildirildi.

Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, belediye personelinin gün boyunca sahada yoğun mesai harcadığını belirterek, gerçekleştirilen faaliyetlerin kapsamına ilişkin bilgi verdi. Başkan Karataş, ekiplerin görüntü kirliliğine neden olan atıkları ortadan kaldırdığını, aynı zamanda uzayan çimlerin biçildiğini ifade etti.

Mahallelerde yapılan çalışmaların vatandaşların daha temiz ve düzenli bir çevrede yaşam sürmesine katkı sağladığını vurgulayan Ali Bedrettin Karataş, emek veren tüm personele teşekkür etti.

Başkan Karataş, vatandaşlara da çağrıda bulunarak, çevre temizliği konusunda duyarlılık gösterilmesini isteyerek, “Karataş’ımıza el birliğiyle sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM Haberleri

Yüreğir’de muhtarlara sosyal hizmetler anlatıldı
Vali Yavuz, Seyhanlı muhtarlarla bir araya geldi
Tufanbeyli’de traktör devrildi: 1 kişi hayatını kaybetti
Adanalı sanatçıya ağır ceza
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu açıklandı; Listeye Adana'dan hangi firmalar girdi? Hangi firmalar çıktı?