Karataş’ta temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları sürüyor

Karataş Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü temizlik ve bakım çalışmaları kapsamında Kemaliye Mahallesi’nde yol ve kaldırım kenarlarında düzenleme yaptı. Budanan dallar toplanırken, yabani otlar da temizlendi.

Karataş Belediyesi ekipleri, Kemaliye Mahallesi’nde temizlik ve çevre düzenleme çalışması gerçekleştirdi. İş makinelerinin de kullanıldığı çalışmalarda yol ve kaldırım kenarlarında oluşan otlar temizlenirken, daha önce budanan dallar da ekipler tarafından toplandı.

Ali Bedrettin Karataş: Çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, mahallede yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Kemaliye Mahallemizde yol ve kaldırım kenarlarında oluşan otları temizledik, önceden budanan dalları toplayarak çevre düzenlemesini gerçekleştirdik” dedi.

Karataş: İlçenin her noktasında sahada olacağız

Temizlik ve bakım çalışmalarının farklı mahallelerde de devam edeceğini belirten Karataş, vatandaşların daha temiz ve düzenli bir çevrede yaşaması için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Karataş, “Karataş’ımızın her köşesine dokunarak mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için sahada olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

GÜNDEM Haberleri

Yüreğir’de Yeşilay kulüpleri için yeni dönem: Hedef 365 gün aktif çalışma
MHP Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım, dolmuşçu esnafıyla bir araya geldi
Bakız İnşaat’tan yaşam odaklı konut yaklaşımı
Pozantı’da öğrencilerin yetiştirdiği ürünler sofraya taşındı
Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan’dan çiftçiye destek çağrısı: “Nefes kredisi verilmeli”