Kaymakam Muhammed Tuğrul Bedirhan, Tufanbeyli’de öğrenci yurtlarını denetledi

Tufanbeyli Kaymakamı Muhammed Tuğrul Bedirhan, ilçedeki öğrenci yurtlarında barınma, güvenlik ve hijyen koşullarını yerinde inceleyerek eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

Muhammed Tuğrul Bedirhan, Tufanbeyli İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Saffet Saban ile birlikte Tufanbeyli’de bulunan okul yurtlarında denetimlerde bulundu.

Gerçekleştirilen incelemelerde, öğrencilerin barınma ve yaşam koşulları detaylı şekilde değerlendirildi. Yurtlardaki güvenlik önlemleri, hijyen şartları, fiziki donanım ve ortak kullanım alanları yerinde kontrol edilirken, mevcut durum tespit edilerek eksiklikler kayıt altına alındı.

Denetimler sırasında belirlenen aksaklıkların giderilmesi amacıyla ilgili birimlere talimat veren Kaymakam Bedirhan, öğrencilerin sağlığı ve güvenliğini doğrudan etkileyen konuların öncelikli olarak ele alınmasını istedi. Yetkililerden alınan bilgiye göre, eksikliklerin tamamlanması için hafta sonu boyunca bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarının yapılması planlanıyor.

Kaymakamlık tarafından yapılan değerlendirmede, öğrencilerin güvenli, sağlıklı ve konforlu bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmeleri için sürecin yakından takip edileceği belirtilirken, çalışmaların tamamlanmasının ardından yurtların yeniden denetleneceği ifade edildi.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da TOKİ sosyal konutları için kura tarihi belli oldu
Seyhan’da sahte para operasyonu: Sanık için 12 yıla kadar hapis istemi
Adana’da kiralık araçlarla uyuşturucu ticareti iddiası: Sanığa 22,5 yıla kadar hapis istemi
Adana’da bal kabağı üretimine katma değer: Kursiyerler sertifikalarını aldı
Adana’da okul çevrelerinde ikinci dönem güvenlik denetimleri başladı