"Kendi evimizde bir puana sevinemeyiz"

Süper Lig’in 32’nci hafta karşılaşmasında Adana Demirspor, sahasında Kayserispor’la 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası Adana Demispor kaptanı Semih Güler yaptığı açıklamada Adana'da bir puana sevinemeyeceklerini bu maçı Samsunspor maçı ile telafi edeceklerini belirtti. 

Kaptan Semih yaptığı açıklamada, "Bir defans oyuncusu olarak gol yemediğimiz için mutluyum ancak gol atamadığımız için üzgünüm. Bu maçtan 3 puan almayı çok istedik. Eğer üç puan alabilseydik kendimizi yukarı gruba atabilirdik ve üst sıraları yakalama şansımız artardı. Son saniyeye kadar çok istedik ama olmadı. Kendi evimizde bir puana maalesef sevinemeyiz. Bu sonucu kabul etmek olmaz. Şimdi Samsunspor maçında telafi etmek istiyoruz." dedi.

SPOR Haberleri

Adana 01 FK’dan orta sahaya Mikail Arslan takviyesi
FIFA’nın transfer yasağı listesinde Adana zirvede: Adana Demirspor’un 34 dosyası dikkat çekti
Filenin Sultanları şampiyon oldu
Serbest bırakılan Adana Demirspor’un eski başkanı Ali Sancak hakkında avukatı açıklama yaptı; toplam bahis tutarı 1.395 TL’dir
Adana Adaletgücü, Ender Güneş’i kadrosuna kattı