Kiracısının ölümüne neden olan ev sahibinin evi yandı

Adana'da ev sahibi ile kavga eden kiracı bir süre sonra hayatını kaybetmişti, şimdide ölüme neden olan ev sahibinin evi yandı.

Adana'nın Kozan ilçesinde 29 Ağustos tarihinde ev sahibi Yener Rüzgar ve eşi Nurhan Rüzgar'ın darp ettiği 70 yaşındaki Hüseyin Başak, olay sonrası evinde fenalaşarak yaşamını yitirdi. 500 TL'lik şofben tamir ücreti nedeniyle çıktığı öğrenilen ve ölümle sonuçlanan kavga sonrası öğretmen Rüzgar çifti tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bu gece, Rüzgar ailesine ait Savruk yaylasında bulunan ev henüz bilinmeyen bir nedenle alevlere teslim oldu. Geceyi aydınlatan yangın, ormanlık alana sıçramadan Kozan Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 3 arozöz ile ve Kozan Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebinin anlaşılabilmesi için savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da yeni hafta sağanakla geçecek
Seyhan’da çöp toplama saatleri yeniden düzenlendi
Ceyhan’da tahliye karşılığı para istediği iddia edilen savcı meslekten atıldı
Adanalı aşçı Amerika'da komşu kavgasında hayatını kaybetti
Adana-Karataş ulaşım koridorunu güçlendirecek projede temel atıldı