Kısacık'tan DEVA Adana'ya davet

Kurucu il başkanı Adanalıları DEVA Partisi yönetim kadrolarına katılmaya davet etti

DEVA Partisi Adana teşkilatlanma çalışmaları kapsamında geçtiğimiz hafta kurucu il başkanı olarak atanan Sadullah Kısacık, il irtibat bürosunun açıldığını duyurarak Adanalıları yönetim kadrolarında görev almaya davet etti. 

Kısacık Adanalıları DEVA Partisine şu sözlerle davet etti: 

“Deva Partisi Adana kurucu il başkanlığına atanmam sebebi ile çeşitli iletişim kanallarından tebriklerini ve desteklerini bildiren hemşehrilerime çok teşekkür ederim.

İl kurucu heyetimiz ile birlikte teşkilatlanma çalışmalarını yürütmek üzere Cemalpaşa mah. 63006 sk. Sabahlar Apt. no:21 kat 2 daire 2 Seyhan ADANA (Gazipaşa Bulvarı parkı arkası ) Deva Partisi Adana il irtibat büromuzu kurmuş bulunmaktayız.

Hedefimiz Adana’mızın tüm kesimlerinin en iyi şekilde temsil edildiği ve kendini ifade edebildiği, ilimize en iyi hizmeti sunacak bir teşkilat kurmaktır.

Deva Partisi Adana İl Teşkilatlarında görev almak isteyen, Deva Gönüllüsü olarak Adana’mıza hizmet etmek isteyen hemşehrilerimiz irtibat büromuza gelerek veya adanayadeva@gmail.com adresine özgeçmişlerini mail olarak göndererek başvurularını yapabilirler.”

SİYASET Haberleri

Aziz İhsan Aktaş davasında ne oldu? Başkanlar serbest kalacak mı? İşte düm detaylar...
Zeydan Karalar duruşmasında talepler reddedildi! Yargılama süreci yeni aşamaya geçti!
Avukat Hüseyin Ersöz’den, tutuksuz sanık Aziz İhsan Aktaş’ın duruşmaya korumalarla gelmesine tepki geldi!
AK Parti Seyhan ve Ceyhan ilçe yönetimleri belli oldu; Aynı isim iki listede yer aldı
Dağlı: "İstişare kültürümüz, birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüzdür"