Kızıldağ Yaylası’nda, mülkiyet sorunu çözülüyor

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek’in girişimleriyle Kızıldağ Yaylası’nda yıllardır süren mülkiyet sorununun çözümü için çalışmalar başlatıldı.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek’in girişimleri sonucu Karaisalı ilçesine bağlı Kızıldağ Yaylası’nda uzun yıllardır devam eden mülkiyet sorununun çözümünde önemli bir aşamaya gelindi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İlçe Milli Emlak Müdürlüğü ve Karaisalı Belediyesi ekipleri tarafından bölgede yoğun şekilde sürdürülen yerinde tespit çalışmalarının kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

Toplam 661 parselde yürütülen çalışmaların ardından sürecin nihai aşamaya taşınacağı, bu yıl içinde tapuların vatandaşlara teslim edilmesinin hedeflendiği bildirildi.

MHP Adana İl Başkanlığı, konuya ilişkin açıklamasında, “Ülkemiz için, milletimiz için, hemşehrilerimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM Haberleri

"Adana Mavraları" kitabı yayınlandı
Adana’daki ölümlü minibüs kazası davasında yargılama sürdü
Kadın hakemlerden İHK Başkanı Uçar’a teşekkür ziyareti
Çukurova Üniversitesi Çocuk İyilik Merkezi 161 çocuğa umut oldu
Vali Yavuz: “Adana’yı üretim ve ticaretin güçlü merkezi haline getireceğiz”