Komşusunun evini yaktı, kendini yakmak istedi, özel harekat operasyonuyla yakalandı

Adana’da komşusunun evini yakan bir kişi daha sonrada da kendini yakmak isteyince özel harekat polisi evin kapsını koçbaşıyla kırıp kadını etkisiz hale getirip gözaltına aldı.

Adana’da komşusunun evini yakan bir kişi daha sonra da kendini yakmak isteyince özel harekat polisi evin kapsını koçbaşıyla kırıp kadını etkisiz hale getirip gözaltına aldı.

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yenibey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Meryem B. (39), karşı komşusu olan kız kardeşinin kiracısı Emine Ş. (26) ile elektrik faturası ödeme konusunda tartıştı. Tartışmanın ardından Meryem B., tutuşturucu jel ile Emine Ş.’nin evini ateşe verip, kendi evine kaçtı. Emine Ş.’nin ihbarı üzerine adrese gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü.

Polis ekiplerinin geldiğini görünce evinin kapısı kilitleyen Meryem B., kendisini yakacağını söyledi. Müzakereci polis öfkeli kadını ikna edemeyince adrese özel harekat ekipleri de sevk edildi. Bu sırada Meryem B. dama çıkıp, komşularına hakaretler savurmaya başladı. Sokakta güvenlik önlemi alan özel harekat polisi evin kapısını koçbaşı ile kırıp içeri girdi. Gözaltına alınan Meryem B., sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

GÜNDEM Haberleri

Tellidere'de kanalizasyon çalışması sırasında vidanjörde yangın çıktı
Büyükşehirden Ceyhan ve Yumurtalık’ta köprü, yol ve içme suyu çalışması
Ev sahibinin evden çıkardığı için metro köprüsü altında kalan yaşlı adam ölü bulundu
Mustafa Tunç’tan Girne Köprüsü için Büyükşehir yönetimine teknik uyarı
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 2 çocuk için arama sürüyor