Koncuk'tan Adanalı gazeteciye destek

İYİ Partili İsmail Koncuk, Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel'in tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilmesine tepki gösterdi

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, hemşehrisi Yeniçağ Gazetesi araştırmacı yazarı Murat Ağırel'in tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilmesine tepki gösterdi.

Koncuk'tan, Yeniçağ Gazetesi araştırmacı yazarı Murat Ağırel'e destek geldi. Murat Ağırel'in Yeniçağ'da yayınladığı bir haber üzerine önce savcılığa ifadeye çağrılması sonrasında ise tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilmesi sonrasında açıklamada bulunarak Ağırel'e destek verdi.

KONCUK: TAKİP EDECEĞİZ

İYİ Partili Koncuk destek mesajında "Yeniçağ yazarı. hemşerimdir. Cesur bir kalem, bilhassa belediyelerde, ne kadar arsızlık, hırsızlık yapılmış, belgeleriyle tek tek yazdı. Şimdi tutuklama isteği ile mahkemeye sevk edilmiş. Bu ülkede doğruyu söyleyenlere bedel ödetmek adet haline geldi. Takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan dün akşam saatlerinde Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel hakkındaki karar belli oldu. Ağırel adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

GÜNDEM Haberleri

Bulut’tan Adana’da net mesaj: Komisyonda var gücümüzle yer almaya devam edeceğiz
Özgür-Der Adana’da Gazze gündemi: “Gazze ümmete unuttuğu değerleri hatırlattı”
AOSB Seçimlerinde iki liste yarışacak: İsrafil Uçurum’un listesi belli oldu
Yüreğir’de taşlı saldırı: Evlerin camlarını kırdı
Yüreğir Devlet Hastanesi’nde GES hamlesi: Enerji giderlerinde yüzde 25 tasarruf