Koronavirüsü yenen Nihat Hatipoğlu gelen soru sonrası içini döktü

Ölmemi arzu edenlere bile hakkımı helal ettim

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ağustos ayında koronavirüse yakalanmıştı. Hatipoğlu'nun test sonucunun pozitif çıkmasının ardından ise hastalığı hakkında olumsuz yorum yapanlara köşesinde yazısının son paragrafında koronavirüse yakalandığı için sevinenlere isyan etmişti.

"Etmez olur muyum hanımefendi? Ben hastalığım süresince ölmemi arzu edenlere bile hakkımı helal ettim. Tabii ki üzüldüm. Ama kendim için değil, onlara bir faydam dokunmadığını gördüğüm için üzüldüm."

" HEPİNİZE HAKKIMI HELAL EDİYORUM"

"Ben öleceğim de siz dünyaya kazık mı çakacaksınız? Siz ve sevdiklerinizin de hasta olmayacağının bir garantisi var mı? Hepinize hakkımı helal ediyorum. Sizden ahirette de hesap sormam. Allah sizleri de doğru yola soksun diye dua ederim sadece."

"İLK GÜNLER ENDİŞE VERİCİYDİ"

"İlk günler çok endişe verici bir sağlık tablom vardı.Ama benim için dua edenlerin gücünü hissettim. Bir anda tablo olumlu yönde gelişti. Doktorlar bile bu duruma hayret etti. Tabii ki ben ve doktorlar iyileşmem için elimizden geleni yaptık. Ama ben bu ani değişimi sizin dualarınıza bağlıyorum."

1/5