Kozan’da 15 Temmuz şehidi polis kabri başında anıldı

15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan polis memuru Aytekin Kuru, memleketi Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Pekmezci Mahallesi'ndeki kabri başında anıldı. 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Aytekin Kuru, memleketi Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Pekmezci Mahallesi'ndeki kabri başında anıldı. 

Pekmezci Mahallesi'ndeki şehitlikte şehit polis memuru Aytekin Kuru'nun kabri başında gerçekleşen anma törenine, şehidin yakınlarının yanı sıra İlçe Kaymakamı Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil ile daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından dua edilip şehitlerin kabirlerine karanfil bırakıldı. Kaymakam Gürçam ile beraberindekiler daha sonra şehit Kuru'nun ailesinin evine geçerek, baba Süleyman ve anne Esma Kuru ile bir süre sohbet etti. Kaymakam Gürçam ve beraberindeki heyet, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gazi olan Oğuzhan Konuralp'i de ziyaret etti. 

GÜNDEM Haberleri

Feke’de atık kağıt yangını kısa sürede söndürüldü
Kaymakam Aksu’dan kurban alanlarına sıkı denetim
Adana’da eğitim için güç birliği toplantısı
Nacar şifalı bitkiler merkezinde incelemelerde bulundu
1 Mayıs'ta feci olay: Depoda üzerine demir düşen işçi hayatını kaybetti