Kozan’da “Güven Uygulamaları”: Aranan 7 kişi yakalandı

Adana’nın Kozan ilçesinde 3-10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen denetim ve uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “Kozan’a Güven Uygulamaları” kapsamında ilçe genelinde denetimlerini sürdürdü. 3-10 Ağustos tarihleri arasında 101 farklı noktada toplam 486 emniyet personelinin katılımıyla şok uygulamalar gerçekleştirildi.

Denetimlerde 2 ruhsatsız tabanca ile 7 fişek ele geçirildi. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda ise 15,09 gram uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundu.

Trafik denetimlerinde 3 araca modifiye nedeniyle işlem yapılırken, 75 motosiklet sürücüsüne çeşitli ihlallerden idari para cezası uygulandı. Ayrıca 33 araç ile 12 motosiklet trafikten men edildi.

Halkın huzur ve güvenliğini bozan saygısızca araç kullanımı, yüksek sesle müzik ve abartı egzoz kullanan araçlara yönelik özel denetimler de gerçekleştirildi. Bu kapsamda 33 araca toplam 127 bin lira idari para cezası kesildi.

Hafta boyunca sürdürülen çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplam 7 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM Haberleri

Ali Bedrettin Karataş: "Karataş'ta kültür ve sanatı hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz"
Sunar Un, yeni ürünleriyle IBAKTECH 2026’da yer alacak
Yeni Parti Çukurova İlçe Başkan Adayı Levent Yergök: “Heyecanı, umudu ve mücadeleyi büyütmeye adayım”
Adana Ticaret Odası’nda 2022-2026 dönemi sona erdi
Çukurova Üniversitesi ile ADASO’dan sanayiye yapay zekâ destekli çözüm