Kozan’da huzur güven uygulamalarında 7 hükümlü yakalandı

Adana’nın Kozan ilçesinde gerçekleşen “Huzur ve Güven” uygulamalarında 7 ruhsatsız tüfek ele geçirilirken çeşitli suçlardan aranan 7 hükümlü yakalandı.

Kozan'da 4-11 Kasım tarihleri arasında 28 farklı noktada 274 polis ile gerçekleştirilen “Huzur ve Güven” uygulamalarında suçlular yakalanırken, suç unsurları da ele geçirildi. Uygulamalarda yapılan aramalarda 7 ruhsatsız tüfek ve 29 fişek ele geçirilirken, 20.67 gram ve 4 uyuşturucu hap ele geçirildi.


Trafik uygulamalarında ise 11 araca modifiyede işlem yapılırken, 40 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı. 13 araç, 5 motosiklet trafikten men edildi.
Uygulamalarda ayrıca hırsızlık, adam yaralama ve uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından aranan 7 hükümlü yakalandı.

YAŞAM Haberleri

Liselilerin kavga çıkan maçında centilmenlik kazandı
Kozan'da sağanakla birlikte kuruyan kaynaklar yeniden canlandı
Ceyhan Belediyesi 40 Araç, 200 Personelle Sağanak Yağışa Karşı Seferber Oldu
Naylon atık yüklü tır bariyerlere çarptı, otoyol çöplüğe döndü
Adana'da firari hükümlü hırsız yakalandı