Kozanlı Halis Serbest’i kimin oynayacağı belli oldu

Erdal Beşikçioğlu, 'Bergen' filminde Halis Serbest olacak

"Acıların Kadını" olarak anılan ve önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen'in hayatı film oluyor. Serenay Sarıkaya'nın yoğun iş temposundan dolayı ayrılmak zorunda kaldığı Bergen rolünü Farah Zeynep Abdullah canlandıracak. Erdal Beşikçioğlu, sanatçının hayatına son veren eşi Halis Serbest’e hayat verecek.

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay'ın, Yaratıcı Yapımcılığını ve Yapımcılığını Mine Şengöz'ün yaptığı, senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz'un yazdığı filmde Bergen'i Farah Zeynep Abdullah canlandıracak.

Bergen'in hikayesi, aile fertlerinin dayanışmasıyla, bedensel ve ruhsal haysiyeti gözeterek yazıldı. Bu filmde Bergen sadece kurban değil, müzisyen kudretiyle öne çıkan bir kahraman olacak.

​​​​​​​

‘Acıların Kadını’ olarak bilinen arabesk sanatçısı Bergen’in hayatının anlatılacağı ‘Bergen’ filminin erkek başrol oyuncusu belli oldu. Erdal Beşikçioğlu projede, Bergen’in uzun süre aşk yaşadığı, yüzüne kezzap atıp ardından da yaşamına son verdiği eşi Halis Serbest’e hayat verecek.

​​​​​​​

Yakın zamanda Adana’da sete çıkacak yapım için gelen teklifi kabul eden sanatçı, çalışmalara hemen başladı. Oynadığı her projede adından söz ettiren Beşikçioğlu, Bergen hakkında yazılan kitabı, o dönem çıkan haberleri ve video’ları izleyerek, rolüne çalışıyor.​​​​​​​

MÜJDELİ HABERİ DUYURDU 

Müjdeli haberi Twitter hesabından veren Farah Zeynep Abdullah, Bergen'in fotoğrafını paylaşarak "Bergen 02.22" notunu yazmıştı.

​​​​​​​

ÜNLÜ İSİMLER TEBRİK ETTİ

Farah Zeynep Abdullah paylaşımına yorum yapan Nilgün Belgün "Çok güzel haber" dedi. Cem Davran ise "Güzel, yolun açık olsun" yorumunu yazdı.

​​​​​​​

SERENAY SARIKAYA PROJEDEN AYRILMAK ZORUNDA KALDI

Yoğun iş temposundan dolayı Bergen filminden ayrılmak zorunda kalan Serenay Sarıkaya, Instagram hesabından ayrılık açıklaması yapmıştı.

  •  
  •  
  •  
  •  

8

Sarıkaya; "Yaklaşık iki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ve hayata geçmesin beklediğim Bergen'in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı."

​​​​​​​

"Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için Bergen filminde olamayacağımı yapımcılarımızla paylaşmıştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm Bergen filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim" demişti.

​​​​​​​

YAŞAM Haberleri

Çorbacı önünde silahlı saldırı: 2 yaralı
Kozan’da trafik kazası: 5 yaralı
Kozan’da kalaşnikof tüfek ele geçirildi
Güneş temelli veri alınamayan bölgelerde veri elde eden sistem geliştirildi
Adana’da yürüyüş ve gösterilere geçici yasak