Küçük Serdal, iyileşince bisiklete binecek 

Adana’da yıllardır yürüyemeyen ve hayatını kaykay üzerinde sürdürmek zorunda kalan 11 yaşındaki Serdal, geçirdiği başarılı ameliyat sonrası yeniden ayağa kalktı. Vali Köşger, Serdal’a bisiklet hediye etti.

Adana’da, ayağındaki kemik yanlış kaynadığı için yürüyemeyen ve hayatı kaykay üzerinde geçen 11 yaşındaki Serdal, ameliyat edilmişti. 

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı operasyonun ardından yeniden yürümeye başladı. Sağlık ekibinden alınan bilgilere göre, Serdal yaklaşık bir ay içinde bisiklet sürebilecek duruma gelecek. 

Küçük Serdal’a bir bisiklet hediye eden Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, süreçle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Serdal evladımızın yaşadığı tabloya kayıtsız kalamazdık. Onun yalnız olmadığını göstermek, devletimizin şefkat elini hissettirmek bizim boynumuzun borcudur.” 

Vali Köşger, Serdal’ın sağlığına kavuşmasında emeği geçen tüm sağlık personeline teşekkür etti. 

 

GÜNDEM Haberleri

Zeydan Karalar’ın tahliyesini savcılık itiraz etmişti; Mahkeme itirazı karara bağladı
Adana'da iki defa evlilik yapıp ikisinde de dolandırıldı!
Toroslar EDAŞ’tan Adana’ya 2025’te 2 milyar 275 milyon TL’lik enerji yatırımı
Samet Güdük kabri başında dualarla anıldı
Seyhan Belediyesi’nden tekstil atıklarına çevre dostu çözüm