Kürşat Ayvatoğlu yeniden gözaltına alındı

Ayvatoğlu ile araçta bulunan iki kişi, "kullanılan maddenin uyuşturucu olduğunu, Ayvatoğlu'nun kendilerine de uyuşturucu temin ettiğini" söyledi

Lüks bir aracın içinde uyuşturucu kullandığı iddiasıyla sosyal medyada yayınlanan görüntüler sonrası gözaltına alınan ve AK Parti Genel Merkezi'ndeki işinden atılan Kürşat Ayvatoğlu, tekrar gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı’nın (AA) habeirne görüntülerin sosyal medyada yayımlanması üzerine harekete gecen ekipler, 26 Mart'ta olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Ayvatoğlu'nu gözaltına alan ekipler, görüntülerdeki diğer şahısların tespit edilip yakalanması için de harekete geçti. 

Gözaltı süresinin dolmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, “Kokain değil, pudra şekeriydi” şeklinde bir savunma yapmasının ardından adli kontrol şartıyla salıverildi. Soruşturmayı sürdüren emniyet birimleri, Kastamonu ve İzmir'de diğer kişileri de yakaladı.

Görüntüdeki maddenin uyuşturucu ve uyarıcı olduğunun belirlenmesi ve şüphelinin bu maddeyi arkadaşlarına da temin ettiği iddiası üzerine Ayvatoğlu, savcılık talimatıyla yeniden gözaltına alındı.

Hamza Kürşat Ayvatoğlu'nun ifadesinde, kullandığı maddenin "pudra şekeri" olduğunu söylemesine rağmen araçta yanında bulunan ve gözaltına alınan iki kişinin "kullanılan maddenin uyuşturucu olduğunu, Ayvatoğlu'nun kendilerine de uyuşturucu temin ettiğini" öne sürdükleri öğrenildi. 

GÜNDEM Haberleri

Ayhan Barut’tan asgari ücret ve emekli maaşı çağrısı
Ceyhan Belediyesi’nden 5 Bin 500 Ev Hanımına Pazar Desteği
Canan Aksu "Kamusal alanlar ranta açılamaz!"
Yumurtalık, kimya endüstrisinin yeni üssü olmaya hazırlanıyor
Müzeyyen Şevkin "Kozan'da tarım çöküyor, devlet derhal harekete geçmeli"