Adana’nın kültür ve gastronomi şöleni haline gelen 9. Uluslararası Adana Lezzet Festivali, bu yıl sporla da renklenecek. Türkiye Atletizm Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilecek “Yediklerimizi Eritiyoruz” Ödüllü Festival Koşusu, katılımcılara hem festival coşkusunu hem de sağlıklı yaşam heyecanını yaşatacak.
Koşu, 12 Ekim Pazar günü saat 09.00’da başlayacak. Organizasyonda genel klasmanda ve yaş gruplarında dereceye giren sporculara para ödülleri dağıtılacak:
Genel Klasman (Kadın/Erkek)
15.000 TL
10.000 TL
5.000 TL
Yaş Grupları (34–44, 44–54, 55+ / Kadın & Erkek)
2.000 TL
1.500 TL
1.000 TL
Başvurular, bugün itibarıyla başladı 30 Eylül tarihine kadar devam edecek. Festival yetkilileri, sporseverleri bu özel organizasyona davet ederek, “Lezzetin yanı sıra sağlıklı yaşamı da ön plana çıkarıyoruz. Hep birlikte adım atacak, festival coşkusunu sporda da yaşayacağız” açıklamasında bulundu.