Adana Valiliği öncülüğünde “Kuşaktan Kuşağa” temasıyla düzenlenen 9. Uluslararası Adana Lezzet Festivali, lezzetin yanı sıra sporseverleri de bir araya getirdi. Festival kapsamında bu yıl ikinci kez organize edilen “Lezzet Festivali Koşusu”, Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde renkli görüntülere sahne oldu.
Yaklaşık 7 kilometrelik parkurda gerçekleşen yarışta farklı yaş gruplarından 263 sporcu mücadele etti. Bazı katılımcılar, pusetteki çocuklarıyla koşuya katılarak izleyicilerden alkış aldı.
Festival boyunca süren etkinliklerin en dikkat çekicilerinden biri olarak öne çıkan Lezzet Festivali Koşusu, gastronomiyle sporu buluşturarak Adana’nın enerjisini yansıttı. Yetkililer, etkinliğin önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirilerek daha fazla katılımcıyla yapılmasının planlandığını açıkladı.