LGS’de Adana’dan Büyük Gurur! Aynı Okuldan 4 Türkiye Birincisi

2025 Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre, Adana Doğa Koleji Kampüsü Ortaokulu’ndan dört öğrenci, tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu.

Adana Doğa Koleji, Cumhuriyet tarihi boyunca aynı okuldan dört Türkiye birincisi çıkaran nadir kurumlar arasında yer alıyor. Okul, önceki yıllarda da 2022’de Bertuğ Kaan Atay, 2023’te Ayşe Gülsen Yılmaz ve 2024’te Egemen Erkan Özkan ile üst üste Türkiye birincileri vermişti.

Okul yönetimi ve öğretmen kadrosu, elde edilen sonuçlarla ilgili süreçleri yöneten Ortaokul Müdürü Deniz Yılmaz ile Kampüs Müdürü Hacı Abdullah Kekilli’nin rol aldığını belirtti.

Adana Doğa Koleji yetkilileri, öğrencilere sadece akademik eğitim verilmediğini, aynı zamanda bireysel ve sosyal gelişimlerinin de desteklendiğini ifade etti. Ayrıca, “Başarı bir sonuç değil, doğru bir eğitimin doğal bir yansımasıdır” şeklinde görüş bildirdi.

YAŞAM Haberleri

Adana'da torbacı olduğu öne sürülen şahıs canlı yayında intihar etti
Komşusunu sokak ortasında vurup ağır yaraladı
Sokak ortasında vahşice öldürüldü: 19 yaşındaki genç defalarca bıçaklandı
Adana'da kayıp yaşlı adamı arama çalışmaları sürüyor
Çukurova Belediyesi’nde lezzet yolculuğu