Loğoğlu’ndan Saimbeyli’ye ziyaret

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, Saimbeyli Kaymakamı Emre Aydın ile bir araya gelerek gençlere yönelik projeleri değerlendirdi.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Loğoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Saimbeyli Kaymakamı Emre Aydın’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, ilçede gençlere yönelik planlanan projeler ve sportif faaliyetler ele alındı.

Ziyarette, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, mevcut imkanların daha etkin kullanılması ve yeni projelerin hayata geçirilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.

Mustafa Loğoğlu, Saimbeyli’de spor altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmaların sürdüğünü belirterek, gençlerin daha iyi tesislerde spor yapabilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti.

Görüşmede ayrıca, gençlerin sporla daha fazla buluşmasını sağlayacak yatırımların artırılması ve tesislerin geliştirilmesi için kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.

GÜNDEM Haberleri

Okulda dehşet saçan saldırganın poligonda atış talimi yaptığı görüntüler ortaya çıktı
Saldırıda hayatını kaybeden 4 sınıf arkadaşı yan yana toprağa verildi
Kahramanmaraş’ta saldırganın babasının ifadesi ortaya çıktı
Adana’da yaz sıcakları etkisini artırdı
Seyhan Meclis Üyesi Metin Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı