Maske cezası kesilen kadın: Çekmeyin, kocam beni boşar

Adana'da polis ekiplerinin yaptığı denetimler sırasında maske takmadığı belirlenen Süreyya G. ile Meltem T.'ye 3 bin 150'şer lira ceza kesildi. Süreyya G., bu sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Çekmeyin, kocam beni boşar" dedi.

Kentte koronavirüse yönelik alınan tedbirler kapsamında polis ekipleri, maske ve mesafe denetimlerini sıklaştırdı. Bu kapsamda Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok noktasında uygulama yaptı. Gün boyunca yapılan kontrollerde sokağa çıkma kısıtlaması ve maske kuralına uymayan 56 kişiye para cezası uygulandı.

3 BİN 150'ŞER LİRA CEZA KESİLDİ

Melek Girmez Sokak'ta denetim yapan polis ekipleri, alışveriş yapan ve maske takmadıkları belirlenen Süreyya G. ile Meltem T.'yi durdurdu. Süreyya G., bu sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Çekmeyin, kocam beni boşar" dedi. Süreyya G. ile Meltem T.'ye maske kuralına uymadıkları için 3 bin 150'şer lira ceza kesildi.

"PİŞMANIM, BİR DAHA OLMAYACAK"

Maskesiz dolaşan Ahmet U. ise polisi görünce sokak arasına girmeye çalıştı, ancak kaçamadı. 3 bin 150 lira ceza kesilen Ahmet U., çay içtiği için maskesini çıkardığını belirterek, "O sırada içerideydim. Sonra maskesiz olarak dışarı çıktığım için ceza yazıldı. Pişmanım. Bir daha olmayacak" diye konuştu.

YAŞAM Haberleri

Kozan'da sel sularında mahsur kalan araçları ekipler kurtardı
Selde mahsur kalan köpeği AKOM ekipleri kurtardı
Adana’da şiddetli yağış, tarlaları sular altında bıraktı
1971 Dilekçesine Yanıt Alamayan Kuvayı Milliyeci’nin Kahramanlığı Osmanlı Belgelerinde Ortaya Çıktı
Adana Müze Kompleksi, Türkiye’nin çevre dostu ve yeşil bina olarak tasarlanan tek kamu müzesi