Maskeler ücretsiz dağıtılıyor

Maskeler ücretsiz dağıtılıyor

 Korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında Sağlık Bakanlığınca Adana’ya gönderilen maskeler, tüm ilçelerde Vefa Sosyal Destek Grubunca vatandaşların yoğun olarak bulunduğu otobüs durakları, kamu kurum binalarının girişlerinde ve pazar yerlerinde Adanalılara dağıtılıyor.

Vali Mahmut Demirtaş, korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında toplu yaşam alanları ve kamuya açık alanlarda maske takılmasının zorunlu kılınmasıyla beraber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara maskelerin ücretsiz ulaştırılması talimatları doğrultusunda Adana’da gerekli çalışmaları ivedilikle gerçekleştirdiklerini kaydetti.


Ücretsiz maske dağıtımının devam edeceğini dile getiren Vali Demirtaş, “Bizler ilimizde salgının yayılmasını önlemek amacıyla Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda birçok tedbir alıyor ve bu tedbirleri anında uyguluyoruz.

Tüm bu çalışmalar siz değerli hemşehrilerimizin sağlığını korumaya yönelik.

Bizler tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden salgınla mücadele ederken sizlerden tek isteğimiz yetkili mercilerden açıklanan kurallara eksiksiz uymanız” şeklinde konuştu.

YAŞAM Haberleri

Yangında evi küle dönen yaşlı kadının cenazesine ulaşıldı
Yumurtalık’ta Büyük Değişim! Başkan Altıok Sahada Tek Tek İnceledi
Sahte e-İmza çetesinin üyeleri örgütün faaliyetlerini itiraf etti
Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu
Müzeyyen Şevkin "Enkaz altında kalan her beden, bir ihmal zincirinin son halkasıdır"