Mehmet Ay, Atilla Menevşe'yi ziyaret etti

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ATO Başkanı Atilla Menevşe'ye iade-i ziyarette bulundu

Göreve geldiği günden bu yana Adana’yı bütünleştirme adına kamuoyunun yakından tanıdığı isimleri ve kurumları ziyaret eden AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’ın bu günkü durağı Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe oldu.

Atila Menevşe yaptığı konuşmada, “Adana Ticaret Odası olarak yerel yönetimlerimizle yakaladığımız birlikteliği ve sinerjiyi Adanamız için seferber etmekteyiz. Bizim önceliğimiz üyelerimizin sorunları ve ekonomimizin hep güçlü olması. Bu önceliklerimizi hayata geçirmek için siyasi partilerin temsilcileri ile iş birliğimiz büyük önem arz ediyor. ATO yönetimi olarak bu vesileyle yeniden Mehmet Ay başkanımıza görevinin hayırlı, başarılarının daim olmasını diliyoruz” dedi.

Başkan Mehmet Ay da "Şehrimizi ekonomik anlamda iyi bir yere bir yere getirmek için sayın bakanlarımız ve milletvekillerimizin destekleri ile odalarımızla istişare ederek üreten Adana, istihdam sağlayan bir Adana için üzerimize düşenin fazlasını yapacağız " dedi.

ATO yönetimi Mehmet Ay'ı tam kadro karşılarken, başkan Ay'a il başkan yardımcısı Faruk Aytek ve başkan danışmanı Abdurrahman Yeşiltaş eşlik etti.

GÜNDEM Haberleri

CHP’nin yeni MYK’si belli oldu! Özgür Özel başkanlığındaki ilk PM toplantısından yeni yönetim çıktı
Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğüne atanan yeni isim belli oldu
Çukurova Belediyesi işe gelmeyenler hakkında yeni bir proje geliştirdi: PDKS uygulamasının ayrıntıları belli oldu
Mıhyeddin Yakışır Adana’da yakalandı; Mahkemenin hakimi değiştirildi
AOSB seçim sürecinde yeni perde; Hiradağı çekildi, İsrafil Uçurum başkan adayı oldu!