Memur-Sen heyeti Rektör Beriş ile bir araya geldi

Memur-Sen Adana İl Temsilcisi Bekir Nennioğlu ve beraberindeki heyet, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş’i makamında ziyaret etti. Görüşmede eğitim ve çalışma hayatına ilişkin konular ele alındı.

Ziyaret, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleşti. Görüşmede, eğitim alanındaki güncel gelişmeler ile üniversite çalışanlarının çalışma koşullarına ilişkin başlıklar masaya yatırıldı.

Memur-Sen heyeti, sendikal faaliyetler ve üniversite personelinin taleplerine ilişkin değerlendirmelerini paylaşırken, akademik ve idari personelin çalışma şartlarının iyileştirilmesine yönelik karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş, sivil toplum kuruluşlarıyla yürütülen iş birliğinin önemine dikkat çekti. Üniversite yönetiminden yapılan açıklamada, “Sayın Bekir Nennioğlu’na ve heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

GÜNDEM Haberleri

Şerif Sezer: Yılmaz Güney'e laf söylemek kimsenin haddi değil
Şehit annesinin evinde yangın: Oğlak ve kuzu itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi’nde başkanlığa Kerem Şahin seçildi
Düğün konvoyuna ceza yağdı: 17 araca 145 bin TL’yi aşkın ceza
Gaziantep İl Emniyet Müdürü Celal Özcan’dan Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne ziyaret