Merkez Otogarı'nda bayram hareketliliği başladı

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, denize kıyısı olan tatil yörelerini tercih etti.

Adana’da Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla şehirlerarası otobüs terminalinde de hareketlilik başladı. 
Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla Adana Merkez Otagarı’nda yoğunluk sabahın erken saatlerinden itibaren başladı. 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, denize kıyısı olan tatil yörelerini tercih etti. Kentte öğrenim gören öğrenciler ise tatillerini aileleriyle geçirmek için otogarın yolunu tuttu. 


Biletler günler öncesinden tükenince otobüs firmaları yoğunluğun fazla olduğu Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya gibi kentlere ek seferler düzenledi. Tatil planlarını önceden yapan vatandaşlar biletlerini internet üzerinden alırken, son dakikada tatil planı yapanlar bilet bulamadı. 
Ramazan Bayramı tatili süresince yoğunluğun devam edeceği öğrenilirken, otobüs firmaları tarafından ek seferlerin artırılacağı bildirildi.

GÜNDEM Haberleri

ATDSK’da milli sevinç: Kuzey Kerem Bayrak 16 yaş milli takımı’na seçildi
Bahis soruşturmasında tutuklu Murat Sancak ana şirketini devretmiş
Murat Sancak’ın avukatından açıklama: Suçlama yok, iddialar hukuki temelden yoksun
EDS'li hız kontrolü yarın başlıyor
Başkan Tanburoğlu’ndan asgari ücret çıkışı: Artık bir ücret değil, yaşam sınırı