MHP Ceyhan’da bayrak Semih Aksoy'da

MHP Ceyhan'da bayrak değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana'da Ceyhan İlçe Başkanlığı görevine Avukat Semih Aksoy'u atadı. İl Başkanı Yusuf Kanlı, atamayı yerinde tebliğ ederek görev değişikliğini gerçekleştirdi.

CEYHAN'DA YENİ DÖNEM...

MHP Ceyhan İlçe Başkanlığı'nda mevcut İlçe Başkanı Murat Mirzaoğlu'nun sağlık gerekçeleri nedeniyle istifa etmesinin ardından boşalan göreve Avukat Semih Aksoy atandı. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin takdir ve olurlarıyla oluşturulan, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın gönderdiği yeni yönetim kurulu listesini ve görevlendirme belgesini tebliğ ve tevdi etti.

"BAYRAĞIMIZI DAHA DA YUKARI TAŞIYACAĞIZ"

Görev değişikliğini gerçekleştiren MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı yaptığı konuşmada, "Ceyhan'da kadrolarımızı daha da güçlendirdik. 2014-2016 döneminde ilçe başkanlığımızı yapan Semih Aksoy başkanlığında oluşturduğumuz yeni yönetimle ve tüm mensuplarımızla Ceyhan'da bayrağımızı daha da yukarı taşıyacağız inşallah. Bu vesileyle; bugüne kadar görev yapan tüm başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyor, Semih Başkanımıza ve yenilenen kadromuza başarılar diliyorum." dedi.

TÖRENE KATILAN İSİMLER

Görev devir töreninde, geçmiş dönem MHP Adana Milletvekili Adnan Fatin Özdemir, geçmiş dönem Ceyhan İlçe Başkanı Nurettin Çetiner, önceki dönem Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Duru, MHP İl Divan Kurulu Üyeleri ve yöneticiler de yer aldılar.

YAŞAM Haberleri

Adana’da sel felaketi üzerinden siyaset yapanlara cevabımızdır
AK Partili Çelik'ten belediyelere altyapı tepkisi:" Bunlar 1 günde olan işler değil"
Kuraklıkla kuruyan Deliçay yeniden akmaya başladı, çiftçinin yüzü güldü
Boşanma aşamasındaki eşinin evine zarar veren şahıs tutuklandı
Adana’da selden geriye ıslak eşyalar, çamurlu yollar kaldı: Evlerini su basan vatandaşlar o anları anlattı