MHP İstanbul İl Yönetiminde üç Adanalı isim

MHP İstanbul İl Kongresinde belirlenen yeni yönetim kadrosunda Adanalı Ahmet Reha Yereşen, Oğuzhan Alp ve Ömer Çölüoğlu da yer aldı. İl Yönetim Kuruluna seçilen Yereşen, aynı zamanda üst kurul delegesi oldu.

“Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda” sloganıyla gerçekleştirilen MHP İstanbul İl Kongresinde yeni dönem yönetim kadrosu belirlendi. Kongre sonucunda MHP İstanbul İl Yönetim Kuruluna Adanalı üç isim seçildi.

Ahmet Reha Yereşen, Oğuzhan Alp ve Ömer Çölüoğlu, yeni dönemde MHP İstanbul teşkilatının yönetiminde görev yapacak.

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde MHP’den Adana milletvekili adayı olan Ahmet Reha Yereşen, İstanbul İl Yönetim Kuruluna seçilmesinin yanı sıra üst kurul delegesi olarak da belirlendi. Yereşen, 7 Mart 2027’de Ankara’da gerçekleştirilmesi planlanan MHP 15. Olağan Büyük Kurultayında oy kullanacak.

Kozanlı Hayrettin Alp’in oğlu Oğuzhan Alp de İstanbul İl Yönetim Kurulunda görev alan Adanalı isimlerden biri oldu. İstanbul’da iş hayatını sürdüren Alp, MHP bünyesindeki siyasi çalışmalarına da devam ediyor.

İstanbul’da avukatlık yapan Ömer Çölüoğlu da kongre sonucunda MHP İstanbul İl Yönetim Kuruluna seçildi.

Böylece MHP İstanbul teşkilatının yeni dönem yönetim kadrosunda Adana bağlantılı üç isim birlikte görev üstlenmiş oldu.

SİYASET Haberleri

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin: “Barış; adalet, eşitlik, özgürlük ve insanca yaşam hakkıdır”
CHP Adana’da üç ilçeye yeni başkan: Yüreğir, Çukurova ve Ceyhan’da atamalar yapıldı
Faruk Aytek ve Hüseyin Yayman’dan AK Parti Adana İl Başkanlığına ziyaret
AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Özkan’dan Pozantı ziyareti
Müzeyyen Şevkin’den akademik liyakat ve eşitlik çağrısı