Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Teşkilatı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla hayata geçirilen “Hayırlı Günler Komşum Ziyaretleri ve Derdin Derdimiz Sohbetleri” programı kapsamında saha çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Kadirlililer ve Sumbaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde hemşehrilerle bir araya gelindi.
Ziyarete MHP Sarıçam İlçe Başkanı Eyüp Akbulut’un yanı sıra KAÇEP Başkanı Nezaket Güler, yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı. Buluşma, Dernek Başkanı Ahmet Sazlıdere ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşti. Programda hemşehrilerle karşılıklı sohbet edilerek talep ve görüşler dinlendi.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, vatandaşla doğrudan temasın önemine vurgu yaparak,
“Tasayı dinlemeye, kaygıyı anlamaya, sıkıntıyı paylaşmaya geliyoruz. Bu ziyaretler, milletimizle aramızdaki gönül bağını güçlendiren çok kıymetli buluşmalardır,” dedi.
Birlik ve beraberlik mesajı da veren Akbulut, “Bizler aynı sokağın, aynı bayrağın, aynı kaderin insanlarıyız. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.