Milli Futbol Takımı'nda da 1.5 yıl yardımcı antrenörlük görevi üstlenen Tayfun Korkut, Demirspor’a gelecek mi ?

Süper Lig'de Tayfun Korkut sürprizi!

A Milli Futbol Takımı'nda da 1.5 yıl yardımcı antrenörlük görevi üstlenen Tayfun Korkut, Süper Lig'e geliyor.

Teknik direktörlük kariyerine 2007 yılında Real Sociedad'ın U19 takımında başlayan Tayfun Korkut, son olarak Hertha Berlin'de görev almıştı.

ADANA DEMİRSPOR'A
A Milli Futbol Takımı'nda da 1.5 yıl yardımcı antrenörlük görevi üstlenen Tayfun Korkut için Süper Lig ihtimali belirdi. Michael Valkanis ile vedalaşan Adana Demirspor, Tayfun Korkut ile görüşmelere başladı. Tayfun Korkut yaklaşık 2.5 yıldır boşta.

MAZZARI İLE ANLAŞILAMADI
Adana Demirspor teknik direktörlük görevi için geri kalan hafta son olarak Napoli’de çalışan Walter Mazzarri ile görüştü. Ancak görüşmeler imza aşamasında tıkandı ve olumsuz sonuçlandı.

50 yaşındaki Tayfun Korkut; kariyerinde Hannover 96, Kaiserslautern, Bayer Leverkusen, Stuttgart ve Hertha Berlin takımlarını çalıştırdı.

SPOR Haberleri

Adanalı genç hentbolcu milli takım kampına davet edildi
Adana’da tenis şampiyonları belli oldu
Mehmet Zahit Çınar, Adana 01 FK’ya veda etti
Adana 01 FK’nın futbolcu seçmelerine yoğun katılım
Pozantı Voleybol Bahar Turnuvası’nda şampiyon BİŞEKİL oldu