Müftü Taşçı’dan şehit babalarına destek

Adana Müftüsü Mehmet Taşçı, şehit yakınlarına gazilere gerekli tüm desteği sağlayacaklarını söyledi.

Şehit babalarından Ali Oruç, Mustafa Mine, Celal Altınok, Salih Topal, Ramazan Uğur ve 15 Temmuz Gazisi Suat Avcı, Müftü Taşçı'yı ziyaret etti.

Şehitlik ve gaziliğin öneminden bahseden Müftü Taşcı, "Gazi ve şehitlerimizin emanetlerine bizlerde gerekli hassasiyeti ve önemi gösterdik göstermeye devam edeceğiz. Şahsım ve kurum olarak gerekli tüm desteği sağlayacağız" dedi.

Şehit yakını olmanın da çok önemli bir mertebe olduğunu vurgulayan Müftü Taşcı, "Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Vatanımızı, milletimizi, her türlü kazadan, hainlerin ihanetinden, düşmanlardan muhafaza eylesin. Hayatta olan gazilere sağlıklı bir ömür dilerim" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM Haberleri

Kediye çarpmamak için manevra yaptı, motosiklet devrildi
Adana’da sıcaklıklar yeniden yükseliyor: Termometreler 30 dereceyi görecek
Adana’da iş yerine silahlı saldırı: 16 yaşındaki çocuk başından vuruldu
19 Ekim Muhtarlar Günü’nde dernek başkanları Vali Mustafa Yavuz’u ziyaret etti
Hiranur Nilgün Aygar cinayeti davasında karar: Sanığa ağırlaştırılmış müebbet