Murat Ağırel hastaneye sevk edildi

Tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nde bir süredir diş ağrısı çeken gazeteci Murat Ağırel, bugün hastaneye sevk edildi.

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Yeniçağ yazarı Murat Ağırel’in diş tedavisi için hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Avukat Hüseyin Ersöz, aralarında Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Yeniçağ Yazarı Murat Ağırel’in de olduğu, Silivri’de 4 aydır tutuklu durumda bulunan gazetecilerin verdikleri dilekçelere rağmen doktor ve revire çıkarılmadığını duyurmuştu.

Ağırel’in avukatlarından Ziya İlker Göktaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ağırel’in diş tedavisi için hastaneye götürüldüğünü açıkladı.

GÜNDEM Haberleri

Müzeyyen Şevkin "Vatandaşların borcu 6.1 trilyon lira gibi rekor seviyeye ulaştı"
Kamyoneti vinç ile asıp firma önünde eylem yaptı
Yine, yeni, yeniden…! Çilem Ülkerler yeniden cezaevine girdi
Alpargün Apartmanı davası: Yerel Mahkeme müebbette ısrarcı, Başsavcılık "300 yılda bir görülen afetti" diyerek indirim istedi
215 milyon ile başlayan hikaye kaç milyarla bitti..? Adana’da ki köprünün maliyeti belli oldu!