Mustafa Gürsel: Devre arası yaptığımız değişikler çok etkili oldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, 5-1 kazandıkları Adanaspor maçı sonrası oyuncularını tebrik etti.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, 5-1 kazandıkları Adanaspor maçı sonrası oyuncularını tebrik etti.

TFF 1. Lig'in 8. haftasında konuk olduğu Adanaspor'u 5-1 mağlup eden Bandırmaspor'un Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında oyuncularını kutladı.

Oyuna istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Gürsel, "İlk yarıda ön tarafta çok hareketsizdik ama devre arası yaptığımız değişiklikler etkili oldu. Üç haftadır aramızda olmayan arkadaşlarımız vardı. Devre arası onları kullanma ihtiyacı duyduk. Onlar da girip görevlerini yaptı. Geçen hafta onlar yokken de kazanmıştık. Bu hafta ise onların katkısıyla kazanmak güzel. Bundan sonra daha iyi bir oyun geliştirmek istiyoruz" diye konuştu.

SPOR Haberleri

Adana 01 FK Akademi seçmelerinde gözler ikinci etapta
Mustafa Loğoğlu, Nihat Geven Spor Salonu’ndaki çalışmaları inceledi
Adana Büyükşehir Belediyesi basketbol altyapı seçmeleri başlıyor
Pozantı’ya spor ve turizm alanında üç yeni yatırım
Havutlu Stadı’nın sentetik çim sahası yenilendi