Mustafa Özkan’dan Saimbeyli’de teşkilat ve esnaf ziyareti

AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Özkan, Saimbeyli’de ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi, ardından esnafı ziyaret ederek talep ve görüşleri dinledi.

AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Özkan, ilçe ziyaretleri ve teşkilat çalışmaları kapsamında Saimbeyli’de bir dizi temas gerçekleştirdi.

Teşkilat Başkanlığının planlaması doğrultusunda Saimbeyli’ye giden Özkan, AK Parti Saimbeyli İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Adem Uyanık ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Özkan, ilçede yürütülen saha çalışmaları hakkında bilgi aldı ve değerlendirmelerde bulundu.

Teşkilat buluşmasının ardından Mustafa Özkan, Saimbeyli İlçe Başkanı Adem Uyanık ve Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal ile birlikte ilçe esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden heyet, talep ve görüşleri dinleyerek hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, Saimbeyli’de vatandaş ve esnafla bir araya gelmeye, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürütmeye devam edileceği belirtildi.

SİYASET Haberleri

Adana’da dört partiden ortak akıl buluşması
YENİ Parti Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu: “Tüm Adanalıları il binamıza davet ediyoruz”
Tamer Dağlı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti
Abdullah Doğru’dan Saimbeyli esnafına ziyaret
YENİ Parti Adana Milletvekili Burhanettin Bulut: “İletişim Başkanlığı 7 ayda 3,5 milyar lira harcadı”