Nacar: 15 Temmuz'u Unutturmayacağız

Nacar: 15 Temmuz'u Unutturmayacağız

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını ifade ederek, “Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Adana Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger’in riyasetinde, Adana Valiliğimiz tarafından M1 Adana AVM’de organize edilen “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” temalı fotoğraf sergisinde bulunmaktan büyük bir onur ve duygusallık yaşadım” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİ 
RAHMETLE ANIYORUM

Halil Nacar, “15 Temmuz gecesinin karanlığına karşı milletçe yaktığımız o direniş meşalesini; bir kez daha karelere yansıyan o destansı ruhla hissettik.
Bu anlamlı programda, kahraman Adanalı polis şehitlerimiz – ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç ile Halit Yaşar Mine’yi rahmetle ve minnetle andık. Aziz şehitlerimizin kıymetli babaları Ali Oruç ve Mustafa Mine ile bir araya gelip sohbet etme imkânı bulmak, şahsım adına çok kıymetliydi” ifadelerini kullandı.

MİLLETİN İRADESİ 
TESLİM ALINAMAZ

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “15 Temmuz’un sadece bir tarih değil, bir diriliş ve yeniden uyanış olduğunu hatırlatan bu sergide yer almak, bizlere bir kez daha gösterdi ki: Bu milletin iradesi asla teslim alınamaz. Ruhları şâd, makamları ali olsun. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum” diye konuştu.

YAŞAM Haberleri

Adana’da sel felaketi üzerinden siyaset yapanlara cevabımızdır
AK Partili Çelik'ten belediyelere altyapı tepkisi:" Bunlar 1 günde olan işler değil"
Kuraklıkla kuruyan Deliçay yeniden akmaya başladı, çiftçinin yüzü güldü
Boşanma aşamasındaki eşinin evine zarar veren şahıs tutuklandı
Adana’da selden geriye ıslak eşyalar, çamurlu yollar kaldı: Evlerini su basan vatandaşlar o anları anlattı