Nacar ve rektör Koç işbirliği konuştu

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Çağ Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Murat Koç’un ziyaretinde kurumlararası işbirliğini konuştuklarını söyledi.

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Çağ Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Murat Koç’u müdürlüğümüzde ağırladık. Sağlık hizmetlerimiz ve üniversite–kurum iş birliklerine dair verimli bir istişare gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

MURAT KOÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Koç ise kurumlararası işbirliğine önem verdiklerini ifade ederek, bölgemizin önemli bir eğitim merkezi olarak yarının liderlerini yetiştirmenin gururu içerisinde olduklarını vurguladı. Rektör Koç, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’ı ziyaretinde verimli bir sohbet gerçekleştirdiklerinin altını çizip yakın ilgi ve alakasından dolayı Halil Nacar’a teşekkür etti.
Ziyaret sonunda Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Koç, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’a Çağ Üniversitesi ziyaret anısı hediyesi takdim etti.

SİYASET Haberleri

Başkan Vekili Güngör Geçer'den 1 Mayıs Mesajı "Emek en yüce değerdir"
Müzeyyen Şevkin "Tüm paydaşlarla diyalog ve iş birliğini önemsiyoruz"
Anıl Tanburoğlu: “1 Mayıs, Yoksulluğa, Adaletsizliğe ve Emek Sömürüsüne Karşı Mücadele Günüdür”
Sadullah Kısacık ''Karataş’ın tek hastanesini sattırmayacağız''
Ayhan Barut "Direnenler kazanacak, her şey emeğin olacak"