Öğrencilere terör uyarısı konferansı

Adana'da polis ekipleri, "Paylaştıkça Aydınlık Geleceğe" konferansları çerçevesinde 500 öğrenciye, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemlerini anlatarak, uyarılarda bulundu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği ekipleri gençlerin terör örgütünün ağına düşmemesi için "Paylaştıkça Aydınlık Geleceğe" isimli proje hazırladı.

Polis proje çerçevesinde terör örgütünün hedefinde olan lise ve dengi okullara giderek burada 500 öğrenciye konferanslar düzenledi. Konferansta ayrıca suç çetelerinden korunma yöntemleri anlatıldı.

Polis ekiplerini dikkatli bir şekilde dinleyen öğrenciler, verilen konferanstan memnun kaldıklarını belirtti.

YAŞAM Haberleri

Adana'da tatil planı yapanlara Meteoroloji'den kötü haber!
100 bin TL promosyon anlaşması imzalandı
Adana’da elektrik kesintisi şoku: 16 Mart'ta hangi ilçeler etkilenecek?
Kozan’da Ramazan Şenliği coşkusu yaşanacak
Adana’da sivil toplum ve eğitim camiası iftarda buluştu