Ogün Abi Derneği, faaliyetlerini Bakan Göktaş'a anlattı

Adana'da faaliyet gösteren Ogün Abi Derneği, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile bir araya gelerek derneğin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, dün bir dizi programa katılmak üzere Adana'ya geldi. Ogün Abi Derneği Başkanı Ogün Sever Okur ve yönetim kurulu üyeleri, Bakan Göktaş ile görüştü.

Gerçekleşen görüşmede Ogün Abi Derneği'nin sosyal sorumluluk projeleri, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destek faaliyetleri ile gençler ve çocuklara dönük çalışmalar ele alındı. Dernek yetkilileri, sahada yürüttükleri faaliyetleri ve hedefledikleri projeleri Bakan Göktaş'a aktararak destek talebinde bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise sivil toplum kuruluşlarının toplumdaki önemine dikkat çekerek, sosyal dayanışmayı güçlendiren her türlü çalışmanın kıymetli olduğunu ifade etti.

GÜNDEM Haberleri

Seyhan Belediyesi’nden çifte ödeme adımı
Çukurova Üniversitesi’nde Ramazan boyunca ücretsiz iftar
Eğitim-Bir-Sen’den öğrencilere Ramazan etkinliği
ATÜ, bilimsel yayın kalitesinde Türkiye’nin ilk 10’unda
TÜGİK’te Çukurova GİAD’a üçlü temsil