Ömer Çelik’ten 10 Kasım mesajı: “Atatürk’ü rahmetle anıyoruz”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkacaklarını vurguladı ve İstiklal Mücadelesi ruhuyla geleceğe yürüdüklerini belirtti.

Ak Parti Sözcüsü, Adana Milletvekili Ömer Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" sözlerine atıfta bulundu.

Çelik, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 
"Devletimizin ve Cumhuriyetimizin banisi, İstiklal Mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyoruz. İstiklal Mücadelemizdeki ruhla, inançla ve kararlılıkla geleceğe yürüyoruz."

ATATÜRK’ÜN MİRASI VE GELECEK MESAJI

Mesajında Atatürk’ün cumhuriyet ve özgürlük mücadelesinin önemine dikkat çeken Çelik, genç nesillere ve tüm vatandaşlara bu mirası koruma sorumluluğunu hatırlattı. Mesaj, özellikle sosyal medyada yoğun ilgi gördü ve vatandaşlar tarafından paylaşıldı.

GÜNDEM Haberleri

Yüreğir Belediye Başkanı Demirçalı’dan sel mağduru Yüreğirlilere su faturası desteği!
Togg’dan yeni renk hamlesi: Togg Seyhan duyuruldu!
Adana Büyükşehir Belediyesi sporcusu Melis Emekli’den Türkiye derecesi
Adana için yeniden kuvvetli yağış uyarısı: Sel ve su baskını riski
Adana tarımında eğitim–üretim–istihdam entegrasyonu güçleniyor