Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu ve Başbuğ'a sert tepki

FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmasında AK Parti cephesinden parti sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi

AK Parti MKYK ve MYK Üyesi - Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına çok sert tepki gösterirken, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'u da üst perdeden eleştirdi.

FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmaları sertleşerek sürmeye devam ediyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ’un açıklamalarına ilişkin, "O emekli generalin yaptığı açıklamayla Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamaların tesadüf olduğunu düşünmeyin. Aynı zihniyetin ürünleri" dedi.

Çelik, "Türkiye'nin Cumhurbaşkanı'nı terör örgütünün siyasi ayağı olarak nitelendirmek ahlaksızlığın ta kendisidir, vicdansızlığın ta kendisidir, akıl yoksunluğunun ta kendisidir" açıklamasında bulundu.

SİYASET Haberleri

Aziz İhsan Aktaş davasında ne oldu? Başkanlar serbest kalacak mı? İşte düm detaylar...
Zeydan Karalar duruşmasında talepler reddedildi! Yargılama süreci yeni aşamaya geçti!
Avukat Hüseyin Ersöz’den, tutuksuz sanık Aziz İhsan Aktaş’ın duruşmaya korumalarla gelmesine tepki geldi!
AK Parti Seyhan ve Ceyhan ilçe yönetimleri belli oldu; Aynı isim iki listede yer aldı
Dağlı: "İstişare kültürümüz, birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüzdür"